dilluns, 22 de desembre de 2008

CARTA 6 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES GIRAFES I ESTRELLES DE COLORS

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES, COM ESTEIS? FA DIES QUE NO SABEM RES DE VOLTROS, SEGUR QUE ESTEIS BEN ENFEINATS AMB TOTS ELS PREPARATIUS PER LES FESTES DE NADAL QUE JA SON BEN APROP!!

COM VA ANAR EL FESTIVAL? VAU SORTIR BEN GUAPOS VESTITS D’ANGLESOS? ESTIC SEGUR QUE SI. SI ALGU VOS VA FER QUALQUE FOTO I LA TENIU ME LA PODRIEU ENVIAR QUE EM FARÀ MOTA IL·LUSIÓ VEURE-LA.

A LES VOSTRES CARTES VAIG VEURE QUE HEU APRÈS MOLTES COSES DE LA PELL I TOT AÇÒ DE LES EMPREMTES ÉS UN COSA BEN CURIOSA EL QUE NINGÚ LES TENGUI IGUALES EH!!??

JO TAMBÉ ESTIC BEN ENFEINAT AQUESTS DIES PEL BOSC, POSANT ADORNOS NADALENCS PER SA CASA AMB NA LLUNA I PREPARANT ALGUNA COSA DE MENJAR.

M’IMAGIN QUE HEU ESCRIT JA ALGUNA CARTA PELS REIS MAGS D’ORIENT, JO TAMBÉ N’HE ESCRITA UNA I HE DEMANAT PER TOTS VOLTROS UN JOC MOLT XULO PER JUGAR AMB L’ORDINADOR QUE VA DELS OFICIS, UN TEMA QUE TREBALLAU MOLT BÉ, I QUE SEGUR QUE VOS ANIRÀ MOLT BÉ PER APRENDRE MOLTES COSES. SI VOS HO DUEN, PERQUÈ SEGUR QUE VOS HEU PORTAT MOLT BE, DESPRÉS DE SES VACANCES ENVIARÉ UN DIA A N’EN XIM A S’ESCOLA QUE VOS HO DUGUI, D’ACORD AMIGUETS?

AHHH!!! PER FELICITAR-VOS LES FESTES DE NADAL VOS HE PREPARAT UNA PRESENTACIÓ MOLT XULA QUE PODEU VEURE SI CLICAU MÉS AVALL.

ESPER QUE VOS AGRADI!!

BE AMIGUETS I AMIGUETES VOS DESIG UNES BONES FESTES DE NADAL I UN FELIÇ ANY NOU.

UNA BESADA DE FOLLET

FREDERICESTRELLES6 - FREDERIC