dilluns, 9 de febrer de 2009

CARTA 8 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE COLORS I PRINCESES I CAVALLERS

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES ESTRELLES DE COLORS I DE SES PRINCESES I CAVALLERS.

ESTIC MOLT CONTENT DE VEURE QUE ESTUDIAU SA PREHISTÒRIA DE MENORCA, I DE QUE TINGUEU UN NOU AMIC ARQUEÒLEG. SA FEINA D'ARQUEÒLEG ES MOLT INTERESSANT PERQUÈ CERQUEN ÒSSOS, CERÀMIQUES... QUE ESTAN ENTERRATS DAVALL SA TERRA O SES PEDRES PER AIXÍ SABER EL QUE VA PASSAR MILS D'ANYS ENRERE.

ME VAU DEMANAR SI VOS PODIA DEIXAR ES CONTE QUE EM VAN DUR ELS REIS SOBRE SA PREHISTÒRIA PERÒ SABEU QUE PASSA? QUE M'AGRADA MOLT I CADA VESPRE EL MIR UN POQUET I ES PER AÇÒ ENVÉS D'ENVIAR-LO, EL QUE HE FET HA ESTAT ESCANEJAR SES IMATGES I EXPLICAR-VOS UN POC SA HISTÒRIA D'AQUESTA MANERA EL PODREU VEURE SEMPRE QUE VOLGUEU A L 'ORDINADOR DE LA CLASSE.

A VEURE SI VOS AGRADA....

PEL QUE VAIG VEURE A LA VOSTRA CARTA, FEIS MOLTA FEINA I APRENEU MOLTES COSES DEL TEMA DEL COS. EM DEMANAU PER SA CABRA, IDÒ VA TENIR UNA BONA FERIDA, TOT D’UNA ENS PENSÀVEM QUE NO HAVIA ESTAT MASSA COSA, PERÒ QUAN VAM SER ALLÀ NA LLUNA I JO VAM VEURE QUE S’HAVIUA ROMPUT UN OS DE SA CAMA I S’HAVIA FET UN BON TALL, D’ON VA SORTIR-NE MOLTA SANG. PERÒ NO VOS PREOCUPEU AMIGUETS I AMIGUETES, QUE LI VAM BEN EMBENAR I LI FEIM FER UNA MICA DE REPÒS I CASI BÉ JA ESTÀ RECUPERADA. PERÒ VOLTROS QUE ESTUDIAU EL COS, SABEU QUINA FUNCIÓ TÉ LA SANG? DE QUÈ ESTÀ COMPOSTA? I COM ÉS QUE QUAN ENS FEIM UNA FERIDA PREST ENS SURT UNA CROSTERA?

SI SABEU TOT AÇÒ M’AGRADARIA QUE A LA VOSTRA CARTA MOHO EXPLICASSIU!!

BÉ AMIGUETS VAIG A XERRAR AMB NA LLUNA PERQUÈ MOLT PREST ARRIBARÀ EL CARNAVAL I ENCARA NO SABEM DE QUÈ ENS HEM DE DISFRESSAR, I VOLTROS HO SABEU? M’HO DIREU?

FINS MOLT PREST

UNA BESADA DE FOLLET

FREDERIC

Uploaded on authorSTREAM by aSGuest12694