dijous, 5 de març de 2009

CARTA 9 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE COLORS I PRINCESES I CAVALLERS

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES, COM ESTEIS?
JO ARA EM COMENÇ A RECUPERAR, PERÒ AQUETST DIES HE ESTAT MOLT MALAMENT…EL DARRER DIMARTS, EL DIA QUE VOLTROS ANAU A TORRAR I MENJAR SOBRASSADA, AQUÍ AL BOSC HO FEIM AMB ESCLATA-SANGS, I RESULTA QUE AQUELL CAPVESPRE VAIG COMENÇAR A TROBAR-ME MALAMENT, I ES VEU QUE N’HAVIA MENJAT UN QUE ERA UNA MICA VERINÓS. VAIG COMENÇAR A TENIR DIARREES I NA LLUNA EM VA FER UN TE DE CAMAMIL•LA, QUE EM VA FER NET TOT EL VENTREI.
PERÒ IMAGINAU-VOS QUE FINS QUE EL TROÇ D’ESCLATA-SANG NO EM VA PASSAR PER TOT EL BUDELL PRIM I DESPRÉS PEL BUDELL GRUIXAT FINS QUE EL VAIG TREURE, QUIN MAL QUE VAIG PASSAR!!!!!
PERQUÈ, SABEU VOLTROS QUANTS METRES MEDEIX EL BUDELL PRIM? I ELS GRUIXAT? N’HI HA UN DE MÉS LLARG QUE L’ALTRE? SI HO SABEU, VOLTROS QUE ESTUDIAU EL COS, DIGAU-M’HO QUE M’INTERESSARÀ MOLT SABER-HO…
BÉ, XERRANT D’UNA ALTRA COSA, SABEU DE QUE ENS VAM DISFRESSAR NA LLUNA I JO? JO EM VAIG DISFRESSAT DE CA, I NA LLUNA DE RATETA PRESUMIDA, VOS HEM ENVIAT UNA FOTO ON HO PODEU VEURE.
SEGUR QUE EL VOSTRE DISFRAÇ DE PREHISTÒRICS VA SER MOLT XULO, SI TENIU QUALQUE FOTO ME LA PODREU ENVIAR? ÉS QUE EM FA GANES VEURE-VOS.
BÉ AMIGUETS TENC UNA MICA DE FEINA A LA CUINA QUE AVUI EM TOCA FER EL DINAR, ESPER NOTÍCIES VOSTRES PREST.

UNA BESADA DE FOLLET