diumenge, 19 d’abril de 2009

CARTA 10 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE COLORS I PRINCESES I CAVALLERS

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES, COM ESTEIS? HAN ANAT BÉ SES VACANCES DE PASQUA?
JO HE ESTAT BEN ENFEINAT AQUESTS DIES, PERQUÈ MOLTES FAMÍLIES HAN VINGUT A PASSEJAR PEL BOSC, I HE ANAT NETEJANT COSES QUE DEIXAVEN PEL TERRA, I VIGILANT QUE TOT ESTÉS BÉ…
EI AMIGUETS JA HA ARRIBAT L’HORA D’ANAR AS PINARET, SEGUR QUE VOS FA MOLTA IL•LUSIÓ I ESTEIS BEN IMPACIENTS PERQUÈ ARRIBI EL DIA DE PARTIR NO?!!
JO VOS VOLIA PROPOSAR UN JOC DE PISTES QUE VOS ANIRÀ DEIXANT EN XIM PELS RODOLS DES PINARET, I CONSISTEIX EN ANAR A CERCAR UNS SOBRES DE COLORS I DINS D’ELLS HI HAURÀ UNES PROVES A FER I UNES PISTES QUE VOS MOSTRARAN UNA SORPRESA QUE VOS ENVIARÉ AMB EN XIM, PERQUÈ COM JA SABEU, JO NO PUC VENIR FINS ALLÀ, ENCARA QUE M’AGRADARIA MOLT, JA QUE TOTS ELS FILLETS I FILLETES QUE HAN ANAT AS PINARET DE LA VOSTRA ESCOLA SEMPRE M’HAN DIT QUE ÉS XULISSIM!!!
JA EM CONTAREU COM VOS HA ANAT I SI HEU XALAT MOLT, QUE SEGUR QUE SI, I SOBRETOT SI VOS HA AGRADAT LA MEVA SORPRESA.
AHH!! PER CERT, SABEU QUE AQUESTA SETMANA ÉS SANT JORDI, NA LLUNA I JO AQUESTS DIA ENS INTERCANVIAM ALGUN CONTE O LLIBRE, PERQUÈ ENS AGRADA MOLT LLEGIR. JA EM CONTAREU SI VOLTROS EN TENIU CAP DE NOU O SI ALGÚ VOS N’HA REGALAT ALGUN D’ACORD?
VAIG ESTAR MOLT CONTENT DE REBRE LA VOSTRA CARTA ON M’EXPLICAVEU TOT EL QUE VAU APRENDRE DE L’ASTRONOMIA I EM VAU AJUDAR MOLT AMB TOTS ELS DUBTES QUE TENIA: QUE A L’ESPAI NO HI HA FORMATGES NI PREDRES, SI NO QUE HI HA ESTRELLES I PLANETES QUE GIREN AL VOLTANT DEL SOL, I QUE NOLTROS VIVIM A UN PLANETA QUE ES DIU LA TERRA, QUANTES COSES QUE HEM APRÉS NO? VOS HE DE DIR QUE SOU MOLT BONS ESTUDIANTS I QUE M’AJUDAU MOLT A APRENRE I DESCOBRIR MOLTES COSES GRÀCIES AMIGUETS!!!
ESPER NOTICIES VOSTRES PREST
UNA BESADA DE FOLLET


FREDERICFEDEP-5.mp3 -