dilluns, 18 de maig de 2009

CARTA 11 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE COLORS I PRINCESES I CAVALLERS

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES PRINCESES I CAVALLERS I DE SA CLASSE DE SES ESTRELLES DE COLORS, COM ESTEIS?
FA DIES QUE NO VOS HE DIT RES, PERQUÈ HE ESTAT MALALT, HE TINGUT UNA INFECCIÓ D’ORELLA I HE ESTAT MOLT MALAMENT…NA LLUNA M’HA HAGUT DE POSAR UNES GOTETES CADA DIA I POC A POC M’HE ANAT RECUPERANT, MENYS MAL PERQUÈ AÇÒ DE SES ORELLES ÉS UN TEMA UNA MICA COMPLICAT, PER CERT, LES HEU ESTUDIADES JA AMB EL TEMA EL COS? SABEU QUINES SÓN LES SEVES PARTS?...SI SABEU RES M’HO EXPLICAU PERQUÈ AMB SA VOSTRA AJUDA DURANT AQUEST CURS HE APRÈS MOLTES COSES DEL COS QUE NO SABIA.
COM TENIU AL VOSTRE AMIC ARQUEÒLEG? LI HEU POGUT AJUDAR A DESCOBRIR PERQUÈ I COM VA ARRIBAR L’IMHOTEP A MENORCA? HEU ACONSEGUIT EL CARNET D’EXPLORADORS QUE EM VAU DIR QUE TINDRIEU SI L’AJUDAVEU?… QUANTES PREGUNTES QUE VOS FAIG, M’AGRADARÀ MOLT QUE EM CONTESTEU I M’EXPLIQUEU TOTES AQUESTES COSES…
PER CERT AMIGUETS, TENIU MOLTES ORUGUES A L’ESCOLA? SUPÒS QUE SI PERQUÈ N’HI HA PER TOT, PERÒ NO VOS PREOCUPEU PERQUÈ NO FAN RES, SI EN VEIS ALGUNA DEIXAU-LA FER I NO VOS FARÀ CAP MAL. ELLES SOLEN VIURE AL BOSC, PERÒ QUAN FA VENT VOLEN, I L’UNICA COSA QUE FAN ÉS CERCAR FULLES DELS ARBRES PER MENJAR I JA ESTÀ!!
BÉ AMIGUETS CONTAU-ME COSETES PREST QUE FA DIES QUE NO SE RES DE VOLTROS.
FINS MOLT PREST
UNA BESADA