dimecres, 10 de juny de 2009

CARTA 12 DEN FREDERIC SMOL A LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE COLORS I PRINCESES I CAVALLERS

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES PRINCESES I CAVALLERS I DE SES ESTRELLES DE COLORS, COM ESTEIS?
VOS HE DE DONAR SES GRÀCIES PER HAVER-ME AJUDAT AMB EL TEMA DE LES ORELLES, JO NO SABIA TANTES COSES QUE HI TENIM A DINS, QUINA PASSADA!!
HEU FET UNA FEINADA DURANT AQUEST CURS SOBRE EL TEMA DEL COS, I M’HEU AJUDAT AMB MOLTES COSES, SEGUR QUE VOLTROS TAMBÉ HEU APRÈS MOLTES COSES QUE NO SABIEU, ANIREU BEN PREPARATS A PRIMER!!


HEU VIST JA PEL PATI QUALQUE CAPOLL D’ORUGA? JO PEL BOSC N’HE VIST MOLTS, I ÉS IMPRESSIONANT VEURE COM DEL CAPOLL SURT UNA PAPALLONA, SI HO VOLEU VEURE, VOS ENVII UNES FOTOS ON ES VEU MOLT BÉ TOT EL PROCÉS, ESPER QUE VOS AGRADIN!!

TAMBÉ VOS VOLIA DIR, QUE FA UNS DIES QUE VAN ARRIBANT SES ORONELLES I QUE JA COMENCEN A FER NIUS AQUÍ AL BOSC, SI,SI AQUELLES ORONELLES QUE DURANT LA TARDOR VAN PARTIR CAP A LLOCS MÉS CÀLIDS.

BÉ AMIGUETS, AQUEST ES EL DARRER CURS QUE FEIS A INFANTIL, PERQUÈ EL CURS QUE VE JA ANIREU A PRIMER. JO, COM JA SABEU, SEGUIRÉ SENT AMIC VOSTRE, PERÒ JA NO ENS PODREM ENVIAR TANTES CARTES PERQUÈ TINDREU ALTRES FEINES A FER, I JO HAURÉ DE SEGUIR AJUDANT ALS FILLETS I FILLETES QUE QUEDEN A EDUCACIÓ INFANTIL.
PERÒ JA SABEU QUE SI VOLEU SABER LES COSES QUE ENS VAN PASSANT LES ANIREM PENJANT AL MEU BLOG, D’ACORD?

BÉ AMIGUETS VAIG A FER UNA VOLTETA PER BOSC A VEURE SI HI HA NOVETATS.

ESPER NOTÍCIES VOSTRES PREST.

UNA BESADA DE FOLLET

FREDERIC