dimarts, 14 d’octubre de 2008

CARTA 2 DEN FREDERIC

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES DE SA CLASSE DE SES PRINCESES I CAVALLERS I DE SES ESTRELLES DE COLORS, COM ESTEIS?
NOLTROS ESTEIM MOLT BÉ, I BEN ENFEINATS PERQUÈ AL NOSTRE BOSC TAMBÉ ÉS SA TARDOR I TENIM PROU FEINA DE RECOLLIR FULLES, AJUDAR A FER SES CASES ALS ANIMALS QUE QUEDEN AQUÍ A PASSAR L’HIVERN, I A DESPEDIR TOTS AQUELLES QUE SE’N VAN A PASSAR L’HIVERN A UN LLOC MÉS CÀLID COM LES ORONELLES.
A LA VOSTRA CARTA EM DEMENAU SI HE TROBAT QUALQUE ESCLATA-SANG, IDÒ SI, ALGUN N’HE TROBAT, PERÒ POQUETS…
ESTIC CONTENT QUE ELS MANOBRES HAGIN DEIXAT ACABADES LES OBRES DEL VOSTRE PATI I JA HI POGUEU ANAR A JUGAR!!
EI, AMIGUETS DE SA CLASSE DE SES ESTRELLES, ESTIC MOLT CONTENT QUE TINGUEU UNA MESTRA NOVA, I ESPER QUE AMB ELLA APRENGUEU MOLTES COSES!!!
UNA BOTOGUERA EM DEMANAU? NO SÉ PROU QUE ÉS UNA BOTIGUERA!! AQUÍ AL NOSTRE BOSC NO HI HA MÉS FOLLETS COM NOLTROS I PER TANT, NOMÉS CONEIXEM L’OFICI DE GUARDABOSC QUE ÉS EL MEU I DE VETERINARIA, QUE ÉS EL DE NA LLUNA.
TROB MOLT INTERESSANT EL TEMA QUE TREBALLAU ARA SOBRE ELS OFICIS, JO A LA MEVA BIBLIOTECA TENC ALGUN LLIBRE QUE XERRA D’ALGUN OFICI, PERÒ M’AGRADARIA MOLT QUE FOSSIU VOLTROS EL QUE M’ANASSIU EXPLICANT TOTS ELS OFICIS QUE ANAU CONEIXENT DELS VOSTRES PARES I MARES D’ACORD?
ENVII UNA FOTO D’EN XIM A SA CLASSE DE SES ESTRELLES DE COLORS PERQUÈ EL POGUEU POSAR AL VOSTRE ARBRE DE SA TARDOR D’ACORD?
VAIG A FER UNA ESTONETA MÉS DE FEINA I DESPRÉS A FREGIR-ME UNA BONA PAELLA D’AGLANS!!

ESPER NOTICIES VOSTRES MOLT PREST
UNA BESADA DE FOLLET.


ADEUESTRELLES2 - FREDERIC