dimecres, 1 d’octubre de 2008

HOLA FILLETS I FILLETES. CARTA1

HOLA FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES PRINCESES I CAVALLERS, I DE SES ESTRELLES DE COLORS. QUINS NOMS MÉS XULOS QUE HEU TRIAT AQUEST ANY QUE JA ANAU A P-5 I QUE JA SOU ÉS MÉS GROSSOS D’INFANTIL!!

VAIG REBRE SA VOSTRA CARTA I VAIG ESTAR MOLT CONTENT DE TORNAR TENIR NOTICIES VOSTRES EM VAU CONTAR MOLTES COSES QUE HAVIEU FET DURANT L’ESTIU .

NOLTROS TAMBÉ HEM ANAT A N’ES RIU A NEDAR PERÒ HEM TINGUT MOLTA FEINA …
A QUE NO SABEU QUE ENS VA PASSAR?!
RESULTA QUE S’AIGUA D’ES RIU ESTAVA CONTAMINADA I ELS PEIXOS S’HAN POSAT MALALTS. COM QUE JO FAIG FEINA DE GUARDABOSC HE DE VIGILAR QUE TOTS ELS ANIMALS I LES PLANTES ESTIGUIN BÉ. VAIG TENIR SORT QUE NA LLUNA ÉS DOCTORA D’ANIMALS, ES A DIR VETERINARIA, I ME VA AJUDAR A CURAR TOTS ELS PEIXOS.

VOS ENVII UNES FOTOS PERQUÈ VEGEU TOT EL QUE ENS HA PASSAT I QUE ENS HA TINGUT MOLT PREOCUPATS!!

AMIGUETS IAMIGUETES, COM JA M’HEU DIT, AQUEST CURS FEIS P-5 I HEU D’APRENDRE MOLTES COSES, I HEU DE PENSAR QUE PER AÇÒ HEU DE FER MOLTA FEINA I HEU D’ESTAR BEN CENTRATS AMB EL QUE VOS DIUEN LES VOSTRES MESTRES, ESTIC BEN SEGUR DE QUE HO SABREU FER MOLT BÉ!!

ESPER TENIR NOTÍCIES VOSTRES PREST I QUE M’ANIGUEU EXPLICANT TOT EL QUE ANEU APRENENT, A VEURE SI EN UNA ALTRE CARTA EM CONTAU ALGUNA COSA SOBRE LES ESTRELLES DE COLORS I LES PRINCESES I CAVALLERS!!

FINS MOLT PREST
UNA BESADA DE FOLLET

estrelles1 - fredericUploaded on authorSTREAM by angelspons