dimarts, 28 d’octubre de 2008

CARTA 3 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES PRINCESES I CAVALLERS I ESTRELLES DE COLORS

HOLA AMIGUETS DE SA CLASSE DE SES PRINCESES I CAVALLERS I DE SA CALSSE DE SES ESTRELLES DE COLORS, COM ESTEIS?
JO SEGUESC BEN ENFEINAT AL BOSC, PERQUÈ HI HA ANIMALS QUE ENCARA NO S’HAN ACABAT SES CASES PER PASSAR-HI S’HIVERN I AMB NA LLUNA ELS AJUDAM A ACABAR D’ENLLESTIR-HO.
AQUÍ HA CANVIAT UNA MICA EL TEMPS, FA UN POC MÉS DE FRED I SOBRETOT VENT, PERÒ NO HA FET NEU!!
VEIG PEL QUE EM CONTAU A LA VOSTRA CARTA QUE VOLTROS TAMBÉ FEIS MOLTA FEINA, JA SABEU FER SA i SA u I SA a AMB LLETRA LLIGADA, QUINA PASSADA!!
PERÒ EL QUE M’HA AGRADAT MÉS DE LA VOSTRA CARTA, HA ESTAT APRENDRE DE TOT EL QUE M’HEU EXPLICAT SOBRE EL 2 OFICIS QUE HEU TREBALLAT AQUESTA SETMANA, EL DE CAMBRER I EL DE FORMATGER. JO DE FORMATJAR EN SE UNA MICA, PERÒ EL DE CAMBRER NO SABIA QUE EXISTÍS, QUE XULO!!
JA FRIS QUE M’ENVIEU UNA ALTRA CARTA I QUE ME’N EXPLIQUEU MÉS DE NOUS!!
EL QUE VEIG DE TOT EL QUE EM CONTAU ÉS QUE LES PERSONES PODEM SER DIFERENTS UNES DE LES ALTRES, TENIM CARES DIFERENTS, DUIM ROBA DIFERENT, TENIM DIFERENTS OFICIS…PERÒ CREIS QUE PER DINS TAMBÉ SOM DIFERENTS? O DEVEM SER IGUALS? QUE TENIM A DINS DELS NOSTRES COSSOS? M’HO PODRIEU EXPLICAR SI HO SABEU? BEN SEGUR QUE SI NO HO SABEU CERCAREU INFORMACIÓ I M’HO SABEU EXPLICAR A QUE SI AMIGUETS!!!???

BÉ AMIGUETS I AMIGUETES AQUÍ AL BOSC NO TENIM CAP FORMATGER QUE ENS MUNYI I DESPRÉS ENS FACI LES FUGASSES NI CAP CAMBRER QUE ENS SERVESQUI ELS GOTS DE LLET A NA LLUNA I A JO, ENS HO HEM DE FER NOLTROS I ARA VAIG CAP ALLÀ A PREPARAR-HO QUE NA LLUNA ÉS AL RIU A RENTAR-SE EL VESTIT I AVUI EM TOCA PREPARAR-HO JO!

ESPER NOTÍCIES VOSTRES PREST

UNA BESADA DE FOLLET

ADEU

ESTRELLES3 - FREDERIC