diumenge, 9 de novembre de 2008

CARTA 4 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES PRINCESES I CAVALLERS I ESTRELLES DE COLORS

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES DE SA CLASSE DE SES ESTRELLES DE COLORS I DELS CAVALLERS I LES PRINCESES! COM ESTEIS?

VEIG QUE SEGUIU FENT MOLTA FEINA A S’ESCOLA, QUE JA SABEU FER TOTES SES VOCALS EN LLETRA LLIGADA, I AÇÒ ÉS MOLT IMPORTANT!!

AMB LES VOSTRES CARTES HE POGUT APRENDRE 2 OFICIS NOUS PERQUÈ TAMBÉ HEU TREBALLAT EL DE GUARDABOSC, PERÒ AQUEST JA EL BEN CONEC!! EL DE TRANSPORTISTA I EL DE CAMIONER HE APRÈS QUE QUASI BÉ SÓN TOTS DOS IGUALS, PERQUÈ DUEN LES COSES D’UN LLOC A L’ALTRE, PERÒ LA DIFERÈNCIA ÉS QUE EL TRANSPORTISTA POT CANVIAR DE VEHICLE PER TRANSPORTAR LES COSES MENTRES QUE EL CAMIONER SEMPRE CONDUEIX CAMIONS, ENCARA QUE PUGUIN SER DE DIFERENTS TIPUS.

TAMBÉ HE VIST QUE HEU XERRAT DEL TEMA DEL COS, I SA VERITAT ÉS QUE JA SABEU MOLTES COSES, PERÒ QUE MÉS VOS AGRADARIA SABER DEL VOSTRE COS?

SI HO SABEU I M’HO DEIS TAL VEGADA JO VOS PODRÉ AJUDAR!

EI HE TROBAT MOLT INTERESSANT QUE TINGUEU UNA BUSTIA A LA VOSTRA CLASSE, I QUE VOS ENVIEU CARTES ENTRE VOLTROS, TENC UNA IDEA? SI VOLEU TAMBÉ ME’N PODEU ESCRIURE ALGUNA A JO, NA NINES I NA MAGDALENA LES PODEN GUARDAR I QUAN N’HI HAGI UNES QUANTES LES PODEU POSAR DINS UN PAQUETET M’AVISAU I ENVIARÉ EN XIM QUE LES VENGUI A CERCAR, QUE TROBAU? SEGUR QUE EM FARÀ MOLTA IL·LUSIÓ!

BÉ AMIGUETS VOS HE DE DIXAR QUE NA LLUNA EM CRIDA PER ANAR A DINAR.

ESPER NOTÍCIES VOSTRES MOLT PREST

UNA BESADA DE FOLLET


ESTRELLES4 - FREDERIC