dilluns, 24 de novembre de 2008

CARTA 5 DEN FREDERIC A LA CLASSE DE LES PRINCESES I CAVALLERS I ESTRELLES DE COLORS

HOLA AMIGUETS I AMIGUETES DE SES CLASSES DE SES ESTRELLES DE COLORS I DE LES PRINCESES I CAVALLERS, COM ESTEIS?

JO ESTIC BÉ, PERÒ S’ALTRE DIA VAIG TENIR UN PETIT ACCIDENT!! EM VA PASSAR QUE VAIG HAVER DE PUJAR DALT UN PI PERQUÈ HI HAVIA UN PETIT OCELLET QUE PIULAVA MOLT, I ERA QUE SA SEVA MARE L’HAVIA DEIXAT SOL PERQUÈ HAVIA ANAT A CERCAR MENJAR. HI VAIG PUJAR AMB UNA CORDA I QUAN VAIG BAIXAR, HO VAIG FER TAN RÀPID QUE AMB SA CORDA EM VAIG CREMAR UNA MICA LES MANS, PERÒ NO VOS PREOCUPEU QUE JA ESTIC BÉ, EM VAN QUEDAR UNA MICA VERMELLES I NA LLUNA EM VAIG POSAR UNA MICA D’ALOE VERA I I PREST EM VAIG RECUPERAR, VOS ENVII UNA FOTO PERQUÈ LES POGUEU VEURE PERÒ CLAR…

SEM VAN CREMAR ALGUNS PELS I EM VAN DESAPARÈIXER UNA MICA LES EMPRENTES QUE TENIM A LA MÀ? QUIN DESASTRE, UN ALTRE DIA M’HAURÉ DE POSAR AGUANTS, PER CERT, SABEU QUE SÓN LES EMPRENTES?...


EI!! QUE XULA QUE SERÀ SA HISTÒRIA DEL FESTIVAL QUE FEIS AQUEST ANY! SEGUR QUE CONEIXEREU MOLTS PAÏSOS I ESTIC SEGUR QUE HO SABREU FER MOLT BÉ.
I QUANTS D’OFICIS MÉS QUE HEU APRÈS! EL DE PAGÈS M’HA AGRADAT MOLT I ME ADONAT QUE JO DE VEGADES TAMBÉ FAIG UNA MICA DE PAGÈS: MUNY SA CABRA, DON MENJAR ALS ANIMALS, SEMBRO QUALQUE COSETA…I TAMBÉ QUALQUE VEGADA FAIG DE CUINER, PERQUÈ UN DIA JO I UNA ALTRE DIA NA LLUNA FEIM EL DINAR.
SI, SI AMIGUETS PREST ARRIBARÀ NADAL I NA LLUNA I JO TAMBÉ FAREM QUALQUE COSETA PER ADORNAR LA NOSTRA CASA.
EI FILLETS I FILLETES DE SA CLASSE DE SES PRINCESES I CAVALLERS, QUE BÉ QUE VENGUIN A GRAVAR COM ESCOLTAU UNA CARTA MEVA I DESPRÉS COM EM CONTESTAU AÇÒ ÉS MOLT INTERESSANT, QUAN SURTI M’AVISSAU I JO M’HO MIRARÉ PER INTERNET QUE EM FARÀ MOLTA IL•LUSIÓ.
BÉ AMIGUETS I AMIGUETES VAIG A FER UNA VOLTETA PEL BOSC QUE AVUI FA MOLT BON DIA.
FINS MOLT PREST, ESPER NOTÍCIES VOSTRES.

UNA BESADA DE FOLLET

FREDERIC

ESTRELLES5 - FREDERIC